Dette skjer hos oss

Gudstjenester

Vi har gudstjenester hver søndag kl 11.00. Vi følger tekstrekken for frikirken. Ofte er det en av pastorene våre som taler, men vi har også noen gjestetalere i løpet av semesteret. Sang og musikk er en viktig del av gudstjenestene våre. Vi har blant annet to band med forsangere som deltar titt og ofte. Vi har også noen gjestemusikere, blant annet kor og solister. Noen søndager i semesteret er satt av til familiegudstjenester. Da samles vi alle, unge og gamle, til en felles gudstjeneste med en litt enklere form. Vi har nattverd ca hver 14.dag. Etter gudstjenestene er det kirkekaffe på kirketorget vårt, her er det sosialt og store muligheter for å bli kjent med andre mennesker.

Barn og ungdom

Søndagssskolen vår heter TWEENS. Barna som er med i Tweens akkurat nå er mellom 5 og 12 år. Tweensbarna er med på oppstarten av gudstjenesten, for så å samles til sitt eget opplegg. På samlingene er det alltid en andakt, noe musikk og en eller annen aktivitet. Aktivitetene kan være å lage noe, steke vafler, leker, spill og quiz - altså mye GØY! Det hender at vi i Tweens tar en tur sammen; vi har blant annet vært på bowling og  spilt frisbeegolf på Kalvøya. Anne Wicki Bommen er ansvarlig for Tweens, så lurer du på noe ta kontakt på 47640984. 

Vi har også noen ungdommer i menigheten vår. De deltar på FRIK i Østre frikirke i Oslo. Vi har også hatt egne ungdomskvelder og ungdomsgudstjenester hos oss. Følg FRIK Oslo på facebook og instagram. Ta kontakt med Torjus Bommen på tlf. 48252345

Konfirmant vi samarbeider med nærliggende frikirker for å få til en spennenede og aktuell konfirmanttid. Ta kontakt med pastor Synnøve Gudersen hvis du er interresert.

Formiddagstreff

Formiddagstreff er et treff for de som er hjemme på formiddagen på tirsdag. Det er ca en samling per måned. På disse samlingene er det gjerne noen som forteller om noe, det er sang og musikk og servering av mat. Samlingene er i kirken kl 12.00-14.00.

Smågrupper

Vi ønsker at våre medlemmer skal delta i en smågruppe for å bli bedre kjent med noen likesinnede. I disse gruppene samles man om et tama en bibeltekst etc. 

Bønnemøter

Hver torsdag kl 20.00 på bønnerommet i 2. etasje. Du er velkommen!

 

 

 

 

 

Powered by Cornerstone